Szűrő

Közösségi felmérés

Jelen felmérésünket a TOP-5.3.1 "A helyi identitás és kohézió erősítése" című pályázat keretében végezzük. A kérdőív célja, hogy Fejér megye településeinek közösségi életét, aktivitását feltérképezzük. Kérjük, hogy lakóhelye vonatkozásában szíveskedjen válaszolni a feltett kérdésekre.
Bővebben...

A helyi identitás és kohézió erősítése Bodajk térségében

A TOP-5.3.1. "A helyi identitás és kohézió erősítése Bodajk térségében" c. projekt célja a helyi közösségek fejlesztése, közösségfejlesztési folyamatok indítása, társadalmi viták szervezése.

Adventi meghívó

Sok szeretettel várunk kicsit és nagyot adventi vasárnapjainkon vásárra, gyertyagyújtásra és ünnepségre.
Bővebben...

Adventi meghívó

2016. november 27-én, december 4-11-18 vasárnapjain 14 órától 17 óráig: forralt borral , kürtős kaláccsal és ügyes kezek termékeinek  vásárával, gyermekek részére kézműves foglalkozással  várunk mindenkit, a faluház  tornatermébe!
Bővebben...

Adventi tanácsok

Advent időszakában, az ünnepek közeledtével ismét benépesülnek a belváros utcái, nagyobb tömegre lehet számítani a különböző bevásárló és üzletközpontok, piacok, kirakodóvásárok, valamint a pályaudvarok környékén. A karácsonyi forgatag kiváló lehetőséget kínál a bűnözőknek is, ezért a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tanácsokkal segíti az ünnepi készülődés zavartalanságát:
Bővebben...