Magyar Falu Program

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Pályázatok
Legfrisebb hírek
Választás 2022
Hírek archivuma
veletlen_02.jpg

Hőtérkép

Jelenleg 13 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Szűrő

Nagyveleg Falunap 2019

2019. augusztus 17. (szombat) Sportpálya

Szeretettel várunk mindenkit!
Bővebben...

Hirdetmény határszemléről

A Fejér Megyei Kormányhivatal Móri Járási Hivatala Földhivatali Osztálya Mór és Nagyveleg településeken 2019. augusztus és szeptember hónapjában határszemlét tart.
Bővebben...

Tisztelt Nagyvelegiek!

Megérkezett a döntés , sikeres volt pályázatunk!
Bővebben...

Napokon belül indul a Családvédelmi Akcióterv

Július 1-jén indul a kormány újabb családtámogatási programja. Az alábbiakban összefoglaljuk a jövő héttől életbe lépő programmal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.
Bővebben...

Felhívás

A Móri Család és KarrierPONT szolgáltatásaként , Nagyvelegen a házasságkötőben 2019.július 9-10-11 (kedd-szerda-csütörtök) napjain, naponta 9 órától 13-óráig " A MUNKA ÉS MAGÁNÉLET ÖSSZEHANGOLÁSA" címmel, tanúsítványt adó képzés valósul meg.

A részvétel teljesen ingyenes, szünetekben kávé,víz, és naponta térítésmentes meleg ebéd áll majd rendelkezésre . Aki mindhárom napon részt vesz a programon, napi 5.000 Ft , tehát mindösszesen 15.000 Ft azaz tizenötezer forint képzés ösztönző juttatásban is részesül.

A jelentkezéseket (maximum 20 fő fogadására van lehetőség ) 2019.július 2-án 16 óráig kérjük telefonon ( 22/409 601) ,vagy személyesen az önkormányzatnál. Elssorban kisgyermekes családok egy-egy tagját várjuk, de minden 18-65 év közötti dolgozóra (nyugdíjasokat kivéve ) is kiterjed ezen invitálás.

Szakképzett személy bevonásával , gyermek felügyeletet is tudnak biztosítani a képzés ideje alatt . A gyermekek étellel,itallal történő ellátásáról viszont a

...